25 Temmuz 2017 Salı

YAPRAK CİĞER

YAPRAK CİĞER

Malzemeler;
-Yarım kg dana ciğeri
-2 yemek kaşığı un
-Karabiber
-Kırmızı toz biber
-Kekik
-Tuz
-Kızartmak için sıvıyağ

Yapılışı;
1- Ciğeri ince kesmesi zor olacağından iki saat kadar dondurucuya atıp bekletin.
2- Dondurucudan çıkartıp ince ince dilimleyin.
3- Ciğerin kanının gitmesi için yıkayıp süzgece alın suyunu iyice salana kadar bekletin.
4- Baharat ve tuzunu katarak harmanlayın.
5- Tavaya bolca sıvıyağ koyup ısıtın.
6- Ciğer dilimlerini teker teker una batırıp fazla ununu silkeleyin.
7- Yağa koyup arkalı önlü kızartın.
Yanında soğan salatasıyla birlikte servis edin.

AFİYET OLSUN...


1 yorum:

  1. Farklı Dana Ciğer  hakkında toptan alış veya satış işlemleri yapmak isteyen kişiler öncelikle güvenilir bir firma bulmalıdırlar. Bu alanda hizmet verecek olan firmaların mutlaka bazı konular hakkında gerekli olanaklara sahip olmaları ve aynı zamanda müşterilerine de gerekli güveni vermeleri gerekmektedir. Özellikle ürünlerin sağlıklı bir şekilde hazırlanmasından en sağlıklı koşullar da depolanmasına kadar her türlü konu bu alanda hizmet almak isteyen kişiler için çok önemlidir. Bu sebeple insanlar kesinlikle risk almamalı ve her zaman için seçecekleri firmaları iyi analiz etmelidirler. İstanbul Toptan Dana Ciğeri Ürünleri  işlemleri vermekte olan firmamız da artık bu bölge de yaşayan kişilerin hiçbir sorun yaşamadan istedikleri gibi hizmetler almalarını sağlamaktadır.

    YanıtlaSil